Cookies og Privatlivspolitik


Når du besøger pieceofblue.dk indsamler vi information om dit besøg på vores hjemmeside. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på pieceofblue.dk og til at understøtte vores markedsføring.

Nedenfor kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler dem, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kan kontakte os vedr. cookies- og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på pieceofblue.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Hvis der via pieceofblue.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen (GDPR).

pieceofblue.dk registrerer automatisk IP-adresse og data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på hjemmesiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang du besøger pieceofblue.dk. Derudover indsamler vi oplysninger om dig, når du foretager et køb i vores webshop for at kunne ekspedere din ordre. 

Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af pieceofblue.dk, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

pieceofblue.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (dvs. tilmelding til nyhedsbrev)

 

Hvilke data indsamler vi?

  • Hvis du blot besøger vores hjemmeside, indsamler vi alene de oplysninger om dig, som er beskrevet nedenfor i vores afsnit om "cookies".
  • Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, skal du angive navn, e-mail-adresse samt bopælsland. Dit navn og e-mail adresse er nødvendig for at kunne efterkomme dit ønske om at modtage vores nyhedsmails. Oplysningen om dit bopælsland er alene af statistiske og markedsføringsmæssig årsager.
  • Hvis du gennemfører et køb i vores wepshop har vi behov for et par yderligere oplysninger om dig, og i den forbindelse indsamler vi dit navn, adresse, e-mail, tlf.-nummer og kreditkortoplysninger. Formålet med disse oplysninger er at kunne ekspedere din ordre og kunne komme i kontakt med dig ved eventuelle spørgsmål eller kommentarer ifm. din ordre.

 

Hvor længe opbevarer vi dine data?

Vi gemmer kun oplysningerne om dig, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, som de er indsamlet til, eller for at overholde de lovmæssige krav.

Du kan til altid kontakte os og bede os om at slette specifikke oplysninger om dig eller alle de oplysninger, vi har om dig.

Vi vil følge din forespørgsel, medmindre vi er forpligtet til at gemme informationerne af lovmæssige grunde, eller hvis det er nødvendigt for at oprette, udøve eller forsvare et juridisk krav. 

 

Se vores kontaktoplysninger nederst på denne side.


Hvad er en cookie?

Når du besøger pieceofblue.dk, gemmes der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Vi gemmer ingen personfølsomme oplysninger i vores cookies.

Stort set alle hjemmesider og webshops anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. Ofte kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og, hvordan du benytter hjemmesiden.

 

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at der gemmes cookies på din computer, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. 

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at foretage ændringer i dine cookie indstillinger på din computer og yderligere læser om cookies på andre hjemmesider.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores og andre hjemmesider.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitetsproblemer på pieceofblue.dk.

 

Firefox

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

 

Internet Explorer

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

 

Google Chrome

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

 

Safari

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

 

Hvad bruges cookies til på pieceofblue.dk?

For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmeside og webshop, bruger vi cookies til at lave demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se, hvad cookies anvendes til på pieceofblue.dk

 

Tredjeparts cookies

Pieceofblue.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:  https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

For eksempel bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på pieceofblue.dk, her bruger vi cookien til blandt andet at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Til dette bruger vi systemet Google Analytics, der er leveret af Google.

Du kan fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pieceofblue.dk samarbejder også med virksomheder, der kan forbedre vores online markedsføring sådan, at du udelukkende bliver eksponeret for relevante annoncer. I den forbindelse bruger vi eksempelvis følgende leverandører Facebook og Google.

 

Funktionalitet

På pieceofblue.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på vores hjemmeside og webshop. Det drejer sig om cookies, der gemmes, når du logger ind på pieceofblue.dk. herudover gemmes der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, m.v.

 

Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig personfølsomme oplysninger til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger som for eksempel ved gennemførsel af en ordre. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bliver brugt til at implementere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges yderligere for at lære dig og øvrige brugere af hjemmesiden bedre at kende. Brugen af dette kan omfatte undersøgelser og analyser, med fokus på at forbedre og effektivisere vores markedsføring, vores produkter, tjenester og teknologier, og visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@piecofblue.com. Har vi registreret forkerte data og oplysninger, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en lille risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Det betyder, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Dine personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside og webshop.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

 

Kontakt til os

Du kan kontakte pieceofblue.dk via:

E-mail: info@pieceofblue.com

Pr. telefon: 87 22 34 55

Eller pr. brev til:
Piece of Blue
Åhavevej 77
8600 Silkeborg
Danmark

 

Sidst opdateret: januar 2018