InspirationHvorfor Al Vores Strik er Produceret i Rene Naturmaterialer

Bomuld og uld er nogle af naturens egne materialer. De er vores favoritter! De hjælper dig med at holde varmen, men uden at du bliver overophedet, fordi din krop kan ånde i dem. Du undgår derfor følelsen af "indelukkethed". Når din krop har det godt, når den ikke føler sige indelukket, klam og fugtig, så har du det også bedre.

Forsæt med at læseHalloween

For første gang i år besluttede vi os for at udhule græskar til Halloween. Det var supersjovt og hyggeligt og alle er med på at lave det til en tradition. Resultaterne er temmelig forskellige og passer også meget godt til vores forskellige personligheder.  Vi besluttede os for at tage et billede med vores over-sized blazer i lys indigo blå, som også fås i mørkeblå, sammen med græskarerne...   Men... Det er aldrig supernemt at tage det perfekte billede, og vi bruge noget tid på at få det ligesom vi gerne ville. Balancere græskarret og rette lyset til... Nærbillede af vores mest uhyggelige græskar Fokus på de flotte detaljer på blazeren Endelig fik vi det, som vi gerne ville! God Halloween...

Forsæt med at læseKager af Indigo

Blokke af indigo. Bladet er blevet dyppet i vand, fermenteret, blandet med lud eller en anden base, og derefter presset ind til blokke og tørret, klar til eksport.

Forsæt med at læse